22 december, 2009

Kanongod torsk

Torsk förekommer inte så ofta hos oss men ibland så kan man inte låta bli. Den här gången vände vi den i ägg, panerade med ströbröd och lade i en ugnsfast form. Massor av dill ströddes över och en rejäl skvätt grädde runt om. In i ugnen tills grädden puttrade. Därefter ströddes massor av tärnad tomat över (där kärnorna hade avlägsnats) Till servering hade vi pressad potatis. Gudagott!

3 kommentarer:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Torsk är verkligen en riktigt god fisk. Ditt recept ser fint ut.
Ha en riktigt God Jul önskar Birgitta

Johanna Siljehagen sa...

Torsk är ritkigt gott. Detta recept ska jag "låna". yum!

Husmodern sa...

Mmmm. Jag har en liknande rätt som är komponerad av Fredrik Eriksson som jag gör ibland. Där ingår hackad ansjovis innan fisken paneras. Det blir riktigt bra också. Gott Nytt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...