05 oktober, 2009

Höstens smaker

Vilken lyx! Nyskördad mangold från trädgården och tomater som grillas med kryddsmör och ströbröd. Gott som tillbehör till fläskkotlett och lamm.Mangolden fräste jag i smör med en aning vitlök.



Plommonkräm med mjölk till efterrätt.
Mums!

7 kommentarer:

lina sa...

Plommonkräm. Att jag inte tänkte på det innan jag gjorde slut på alla plommon:) Älskar ju fruktkrämer!

enAnnan sa...

Åh ja tomaterna kan jag tänka mig är suveräna till lite gott lammkött. Mums. Krämen kan jag dock vara utan :)

Elina sa...

Å tomaterna ser underbart goda ut! Måste absolut tillagas här hemma! :)

Kinna sa...

Tack alla! Ni har så fina sidor allihop och jag har för lite tid för att skriva kommentarer just nu. Ber att få återkomma när jag hämtat andan lite - jobbar en hel del... kram =)

Mikaela Mars sa...

Hittade just in, och får se plommonkräm med standardmjölk: mer mormorsmat än så blir det faen inte för mig, gött! :)

Hannele sa...

Kräm är det bästa jag vet.

Kristina Eriksson sa...

Jag håller med alla andra - plommonkrämen ser ju bara så god ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...