13 augusti, 2009

Friden - cool pizzeria på Österlen

Stället Friden är omtalat för det är flera som rekommenderat det i sommar. Dessutom har ryktet gått att det är fullbokat. Men vi lyckades få en plats häromkvällen och jag kan bara säga att de vedugnsbakade pizzorna har klass. Kräftstjärtar, mozzarella, ruccola, parmaskinka and you name it. Allt var himmelskt gott. Mysigt sen att kliva ut på grusad gård med äppelträden runtomkring. Ja, bättre kan man inte ha det.

5 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Vi som var i Kivik med omnejd för ett par veckor sedan. Hade också hört talas om Friden men vi vågade inte chansa på bord...

Kinna sa...

Chansa måste man. Det kan ju bli så att fler tänker som du och inte ens hör efter. Det vore synd om ett sådant ställe inte fortsätter ha öppet pga för dålig lönsamhet.

Kristina Eriksson sa...

Javisst är där fint. Vi var där med våra Österlens-grannar nu i sommar, vi knödde ihop oss säkert en 16-17 stycken runt ett bord och hade det väldigt trevligt (men då hade bonden Anders varit där och förbokat innan)!

Fredrik sa...

Åhh sånt ur för er. Vi har svängt förbi två år i rad utan och boka. Märks att de är väldigt poppis då de kan kort och tvärt svara "Det finns ingen chans för er att äta här" vare sig vi kunde tänka oss en hämtpizza eller äta i bilen. Nej, vi får leva våra liv utan Fridens pizza.

Anna B sa...

Gött va?? Vi var där för två somrar sedan och hade varit noga med att boka bord till ena sittningen (de hade två då). Härlig kväll, får försöka åka tillbaks snart igen, har tänkt på det under sommaren.
hälsar Anna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...