12 juli, 2009

Tut i egen lur


Märtha (mamma), jag och syster Elina är med i söndagsbilagan i DN idag och det är en helsida...wow! Det är så superkul. Här är en länk till artikeln. Dessutom är det 4 recept på tysk körsbärskaka, smördegstarte med plommon, rårörd jordgubbssaft och syltgurka.

9 kommentarer:

Lyxpiraya sa...

Syltgurkan tackar jag särskilt för ! Så slipper jag åka till Danmark bara för det :)

Matblogg.se sa...

Vad kul Kinna! Vilken grej! Snacka om bra exponering för boken också!

/Christopher

Anne sa...

Åh så roligt, grattis!

Kinna sa...

=) Tack allihop! Det betyder så mycket för oss.

Veronica sa...

Grattis - vad kul för er!

Anne-Line sa...

Glad för er skull! Ni är överallt! Hittade er både på Hylkegården och Glimmingehus häromdagen!

Anne-Line

Anki sa...

Hej,

Vill testa syltgurkan. Ska verkligen kärnhusen vara kvar? Och inläggningsättika - är det 12-procentig, eller?

Tyska körsbärskakan låter himmelsk - måste prövas, vi får otroligt mycket körsbär i år:-)

Hälningar,
Anki

Kinna sa...

Hej Anki!
Vad kul att du vill testa gurkan. Ja, kärnhusen ska vara kvar. I ursprungsreceptet skulle det tas bort men vi tycker det är slöseri och gurkan blir lika bra med kärnhuset kvar.
Ang. ättika.

inläggningsättika är 6%ig. Har du ättiksyra tar du 1 del ättikssyra och 3 delar vatten för att få rätt mängd (eller 2 grader ättika per 1/2 liter vatten). Lycka till!!

PS Blir lite avundsjuk på körsbärsskörden. Vet inte om vi får något i år därhemma.

Elin sa...

Det är ett så fint kort på er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...