09 juli, 2009

Marmelad med amaretto och pastis

Här är vi på Balancine ett jättefint Chambre D'Hotes på Ile de Ré. Madame i huset lagar egen marmelad och kakor/bröd som bjuds till frukost.

Jag fick veta vad det var i marmeladerna men inte hur mycket av varje ingrediens så om du vill testa är det bara att utgå ifrån ingredienslistorna nedan.


Bananmarmelad

banan
caramel (som jag gissar är socker)
rom
torkade tranbär

Aprikosmarmelad
syrliga aprikoser
färsk mynta
caramel
vanilj (gissar att det är vaniljstång)
kanel (gissar på stång)
fänkålsfrön
pastis

Jordgubbsmarmelad
jordgubbar
vallmo (skulle tro att det är vallmofrö)
amaretto
pastis
socker
syren (gissar på syrenblommor)

Ile de Ré

2 kommentarer:

Veronica sa...

Det ser ut som taget ur en film, vilken lycka att få bo så där!

Kinna sa...

Håller med, verkligen som en film. Men det är helt möjligt att åka dit och bo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...