24 april, 2009

Förberedelser för rabarberprovningen

Då är rabarbersaften satt. Den ska förädlas till en god bål.


Falsk hjortronsylt, visst får namnet dig att smälta och fantisera. Konsistensen blev fastare än förra gången jag gjorde den.

Nu ska jag ut i köket igen och göra fler godsaker.


Rabarberprovning

5 kommentarer:

Loppan sa...

vafför e den falsk?ser ut som linsgryta i kasserullen ;-)

Kinna sa...

ingen lins förutom kameralinsen och den är falsk för det är inga hjortron i. God är den iallafall ;-)

Emma sa...

åh vad gott det ser ut =) Älskar hjortron!! =)

pipopp sa...

Nu har jag också kokat en sats. :-)

http://pipopp.blogg.se/2009/may/rabarbergott.htmlDet blev rätt mycket, 5 burkar, det är mer än vad vi gör av med av en enda sorts marmelad. Kommer att bli bra presenter, så ditt alster kommer att spridas.
Fick bra betyg av familjen!

Kinna sa...

Pipopp - vad kul att du blev nöjd. Prova även den med morötter. Den har underbar smak av ingefära. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...