26 januari, 2009

Mer om apelsiner

Lisa berättar på Taffel om de Sicilianska apelsinerna Moro, Tarocco och Sanguinello, 3 spännande apelsinsorter. Där hittar du också inspiration utöver det vanliga vad man kan använda dem till.

Själv kommer jag att göra en inläggning med apelsiner och vanilj som jag äter till grekisk yoghurt och pistagenötter. En stor burk räcker länge och är en enkel och mycket god dessert att överraska vänner med. En apelsinsalld brukar också landa på mitt bord flera gånger under vintern, när apelsinerna har säsong.

4 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Mmmm, vad gott. Jag äter också gärna apelsiner den här tiden. Apelsiner och vanilj låter smarrigt!

Märtha sa...

bara skivade,goda apelsiner är utsökt till stekt kött avalla de slag

http://jannesfoodlounge.blogspot.com sa...

Så har jag hittat hit åsså! Snygg blog av en snygg Kvinna!

Mvh // Janne

Kinna sa...

Tack för tips Märtha och välkommen hit Janne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...