15 september, 2008

Karl-Johan

Tyvärr har tiden inte räckt till för att gå i skogen i höst och det här är den enda Karl-Johan som jag har plockat.

Jag valde att servera den helt au naturell och skar tunna skivor av svampen. Ett par droppar vinäger, lite tryffelolja samt salt och peppar blev de enda tillbehören. Jättegott som förrätt.

2 kommentarer:

Örjan sa...

En carpaccio eller hur? I alla fall enligt dagens restaurang-vokabulär.
Publicerad innan du begick Din kött-carpaccio.
Kinna- flickan med framtidskänsla

Kinna sa...

Örjan, härligt du skriver. Så kan man också se det. Bra förslag men jag brukar nog undvika "nymodigheterna" att döpa saker efter originalrätter. T ex kallas allt möjligt panna cotta även om originalet är kokt grädde. Samma sak med min skivade svamp men som sagt jag gillar ditt sätt att lyfta blicken på mig...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...