16 april, 2008

Morotsgucka

Kollegan berättade om en jättegod röra på lunchen som han hittat i en GI-bok. Han hade bjudit på den på dotterns mottagning och allt hade gått åt - och han hade gjort en mycket stor sats. Det låter lite skumt då ingredienserna är enkla men jag kan intyga att den verkligen är så god att man kan äta nästan hur mycket som helst.

Här är en receptskiss
Morotsgucka
grovt rårivna morötter
kesella (jag tog 10%ig)
lite yoghurt
riven färsk ingefära
pressad vitlök
salt
peppar

4 kommentarer:

Solan sa...

Det där lät ju jättesmarrigt. Det måste testas, jag älskar guckor. Tack för tipset. Ha det gott. // Solan

Hanneles paradis sa...

Färsk ingefära är gott till mycket.

Kinna sa...

=)

Caroline sa...

Vi testade "guckan" igår, mycket god! Den komer jag göra igen. lätt att göra och mycket smak. Vi hade den till grillspett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...