10 mars, 2008

Nyrökt böckling

Vem kan motstå nyrökt böckling direkt från röken ute på landet och så här fint upplagda. Inte jag iallafall. Barbar utropade Fredrik när han såg att jag slök en efter en med med skinnet på. =)

4 kommentarer:

Dubbelörnen sa...

Så underbart gott!!! Kan nästan känna doften fr din bild *skrattar*.

Ohh vad man längtar till sommaren...

Kram

Kinna sa...

Det gäller att tänja ut på sommarsäsongen och börja i tid. ;-)På landet var det f ö ganska så gtått. En liten somglimt visade sida kort när jag var ute och fotade.

Fru B sa...

Åå, lu längtar jag till sommar och sommarmat!

annamaria sa...

Jag blir alldeles sjuk av längtan efter sommarstugan och nyrökt fisk i alla former! Vilken vacker bild. Om du har vägarna förbi gränsen Småland/ Blekinge. Ta en tur till Blomlövs rökeri (Brömsebro) - där finns allt och lite till. De gör dessutom en ugnsbakad laxsida(inte rökt) som är gudomlig. Nu är det bestämt - påsk firas i stugan och ugnslax till påskmiddag! Tack för tipset Kinna! Glad påsk förresten!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...