23 januari, 2008

Bakbord och bakning

Under julhelgen har jag säkert fått fem förfrågningar om var man kan köpa bakbord. Jag fick tag på mitt hos Hus-modern och det är ett av mina bästa köp. Jag bakar ju en hel del...

En favoritblogg om just bakning är Pain de Martin. Martin presenterar här nio bröd som går att baka... Kul att följa de olika experimenten med mycket vatten i degen och olika mjölsorter.

5 kommentarer:

zelca sa...

Det var ett väldigt fint bakbord! Ett billigare alternativ för oss som har minimalt med utrymme är ett platt i plast som finns hos Claes Ohlson för 129 kronor (http://www.clasohlson.se/Product/Category.aspx?id=251287#34-2498). Fast ett sånt där i trä skulle jag väldigt gärna ha ...

Louise S.A. sa...

Ja men visst är det skönt när man känner sig lite mer aktiv. Inte för att man behöver göra något stort för det, men en liten promenad så känner man sig lite stoltare och bättre.

Ha de så bra!
Kram Louise

Nässelblom & choklad sa...

Ett bakbord är något jag också behöver - snarast. Hade faktiskt tänkt fråga dig. Tack för tipset. Tack också till zelca, det kan ju vara ett bra alternativ när man inte har så mycket plats.

Kinna sa...

Zelca, tack för länk till ett bra förslag. Det fanns fler grejer på sidan som var bra. Jag använder t ex alltid ugnsduk i silikon. Återanvändningsbar till ca 1000 bak. Känns miljövänlig.

Bakrecept sa...

ett sånt fint bakbord har jag aldrig sett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...