10 augusti, 2007

Blåbärstartelette


Nu njuter jag av sommarens sista semesterdagar. Just nu vräker regnet ner och havet har antagit en djup mörkgrå färg. Det är ganska mysigt att sitta inne och kika ut.

Blåbärstartelette
4 pers
Botten
1 dl havregryn
1 msk socker
25 g smör

Fyllning
2 msk creme fraiche
3 msk kesella 10%1 tsk floorsocker

Garnering
blåbär

Blanda ingredienserna till botten, tryck ut i 4 små folieformar. Grädda i 175-200 grader tills de fått lite färg och känns fast. Låt svalna. Lägg fyllning i fördjupgningen och strö över så mycket blåbär som får plats.

2 kommentarer:

Hannele sa...

Mums. Själv har vi vår lyxiga period att plocka amerikanska blåbär direkt i filtallriken :)

Kinna sa...

Åh, det låter underbart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...