12 juli, 2007

Vitkålssallad med pepparrot

Vitkål är så delikat på sommaren, mjäll och fin. Jag gör gärna en coleslaw liknande sallad av den och serverar till grillad karré.

Vitkålssallad med pepparrot
2 pers
6 dl vitkål
1 äpple
Knappt 1 dl filmjölk (3%)
1 ½ msk majonnäs
Färsk pepparrot
Salt
Svartpeppar

Strimla vitkålen fint, riv äpple och pepparrot. Bind samman med fil och majonnäs. Obs det ska inte bli såsigt. Smaksätt med salt och peppar.

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Prudie sa...

Den ska jag testa! Jag gjorde "min" coleslaw igår den går inte heller av för hackor....och det bästa är coleslaw är nästan ännu bättre dagen efter när den har stått i kylskåpet över natten och gojsat till sig lite....

PS Hittade dig av en ren slump när jag letade eter webadressen till Hus-modern. Fin sida och många roliga recept!

Kinna sa...

Välkommen hit. Hus-Modern kan jag varmt rekommendera. Frida har så schyssta grejer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...