24 maj, 2007

Vilda gröna stänglar

Den här lilla smäckra saken fanns på drakbuffén. Egentligen borde jag lagt ut den för att kora en Veckans Matnörd, men matnördarna själva var ju på plats så det var bara att fråga vad det var. Visst ser det ut som är pärlhyacint utan blå färg, men det visade sig vara delikatare än så. Lisa och Gitto svarade att det var vildsparris.

4 kommentarer:

Lagers tabberas sa...

vildsparisen påminner lite om den kinesiskproducerade, eller vete katten förresten om den inte växer i Thailand. Vi köper den i billiga buntar direktinflugen från Bangkok (jag bryr mig inte så mycket om det här med flyg och mat som Du märkt...ÄN!), krispig, illgrön och alldeles härligt söt - som vildsparris fast billigare.

Kinna sa...

Lager - det låter underbart gott och var köper du den? Är det någon affär i stan som jag kan gå till?

Hannele sa...

Häftigt.

Space babe sa...

Den smakade lite lök, tyckte jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...