28 mars, 2007

Gittogether igen

Så roligt att träffa en drös matbloggare igen. Många av dem var jag nyfiken på och nu äntligen blev nyfikenheten stillad. Det slår mig att så många vänliga och omtänksamma människor på en och samma gång träffar man sällan. Vilken "community" IRL (in real life) om man nu kan säga att man är det när man läser varandras bloggar.

Vilka var då där? Nästan så att jag inte vågar räkna upp alla då jag är rädd att missa någon (hojta till så lägger jag upp dig om du inte är med här). Den första som jag stötte på var Jessica med Mat och blommor, så roligt att äntligen ses och vi pratade lite käsekuchen. Alice Brax var lite förkyld och gick hem för att kurera sig. Charmige David med Sushi SM kom och nu fick vi äntligen tid att prata lite. Göran på Lagers Tabberas, så kul att ses på riktigt. Det blir väl en middag någongång... K (så himla skön) bjöd på hemgjord korv - supergod (se bilden). Han hade tydligen samma korvbok som jag, men kommit en bit längre. Johan och Lisa. Lisa matälskaren som jobbar hårt med sin bok och stylar sina goda recept i Malmö. Jag provlagar just nu ur boken och det är kul. Elin med pastan, Björn med bar, Serendipity, Space Babe, Malin från AOM, Kristin från Matniklas och fotograf (som jag inte fick namnet på). Vilket gäng! Hoppas jag inte glömt för många. Jo, till slut favvisen vinlusen som drar till Kina. Vad kul att du kom och stannade mer än en halvtimme. Jag ser fram emot när du är tillbaka.
Sist men inte minst Gitto, härligt leende, som vanligt med sin trogne vapendragare Magnus. Jag hoppas ni är i stan snart igen. Thats all folks!

6 kommentarer:

David sa...

Det är alltid fantastiskt roligt att träffa dig Kinna. Och tack alla andra för en rolig kväll :-)

Hannele sa...

Bilden ger mej lite mardrömmar..

Kinna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kinna sa...

David - nöjet är helt på min sida.

Hannele
Mig också, jag lade upp den när jag kom hem och såg väl inte riktigt hur den tog sig ut innan jag stöp i säng. =)

K sa...

Ha ha! Jag undrade länge vad det var på bilden innan jag läste texten. Det ser ut som en olycka vid bandsågen.

Kinna sa...

K - min kära lilla kamera ger inte din fina korv rättvisa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...