27 mars, 2007

Fina fisken

Coq Rouge och Coq Rouge. Inte bara Hamilton har fantastisk Coq Rouge. De här exemplaren är från Freres Tang i kinakvarteren i Paris. Fantastiskt vackra i sin röda skrud med blå prickar. Själv har jag aldrig sett något liknande.

9 kommentarer:

Kristina Eriksson sa...

Vad ni har hunnit med mycketi Paris! Känner verkligen att man skulle ha bott i Paris 1 år så där då när man var ung och det var läge för sånt...så som du har gjort!

Kinna sa...

Man vet aldrig vad som blir bäst Kristina. Jag gjorde allt tvärtom. Reste först, festade och hade kul. Undrade verkligen om det skulle bli något seriöst av mig då det blev 8 år totalt. Pluggade utomlands med en utbildning som ifrågasattes. Sen läste jag i Sverige. Först nu har jag ett "riktigt" jobb. Alla andra som jag kände då pluggade först i Sverige och reste knappt alls eller var utbytesstudenter i ganska liten omfattning. Med facit i hand känner jag mig väldigt glad över att inte ha gjort som alla andra fast jag blev ifrågasatt många gånger. Kärringen mot strömmen heter det tror jag. =)

Qi sa...

Vilken underbar fin resa du verkar göra! Och då menar jag även i livet... Man ska välja det som känns rätt för en själv. Alltid! Det är bra att vara kärringen mot strömmen. Då har man mod!

Kinna sa...

Qi - Hela livet är en enda stor resa. Hur går det för dig? Jag håller tummarna. =)

Linda sa...

Vad roligt! Jag har gjort precis samma sak, började med ett år i Paris för tretton år sen och om ett par veckor börjar jag mitt första "riktiga" jobb... Fantastiskt härliga fiskar!

Kinna sa...

Linda - var det Paris hela tiden? Lyckost. Jag gjorde några stopp i Europa och ett litet, litet i USA.

smulan sa...

Hej Kinna! Jga kunde inte låta bli att skriva om din blog på min blog! Hoppas det är OK?
Eftersom jag bott och pluggade i Paris en tid i min ungdom, så känns dina inlägg så roliga och inspirerande att läsa. Tack för att jag fick sån lust att resa dit igen!
Jag använde en av dina bilder också...

Kinna sa...

uppskattar verkligen både din länk, att du både skriver till mig och anger på din sida att bilden är från min blogg. =)

Linda sa...

Nej, inte hela tiden... ett år blev det i Paris, sen har det varit Stockholm, Kalix, Jönköping, Nyköping, Stockholm och snart Norrköping :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...