16 januari, 2007

Bloggträff

Oj så kul att få träffa lite matbloggare igen. Det är ett halvår sen sist och än en gång massor av roliga, härliga personer. Anledningen var att Gitto var i stan. Lisa tokbloggade förra veckan så det var nära att jag missade det helt bland mängden inlägg som hon producerade när hon låg sjuk. Sedan tog jag fel på dag, fort och fel. När jag läste igen steg rodnaden på mina kinder och jag tänkte, vilken tur att jag inte rusade iväg fel kväll.

På plats när jag kom var Lisa Matälskaren, Ondskan, Jascha som skapar underbart vackra kläder och som haft en catering när han var 17. Space Babe på Mathimlen bjöd på fantastiska kinesiska valnötter som smakade salt och smörkola på en gång. Efter ett tag dök Anne Annes Food och Kristina på Clivias Cuisine upp, två av de första matbloggare jag träffade när jag började blogga. Sedan trillade alla in på en gång, Gitto Kärlek, mat och Folköl med Magnus på besök i storstaden som ska göra Hötorgshallen osäker och leta efter soltorkade oliver. Xtian Fastfoodlovers var där med hela redaktionen. Andreas Min brors kokbok levererade griskinder (måste undersöka lite mer på bloggen om dem), Östgöte precis som jag och en hejare på korvmakeri. Vinlusen snart utlandsboende i Kina såg ut som om han precis varit på soligare nejder då han var härligt brunbränd. Alice Brax on Food lika glad som vanligt ska ut och spana köksgrejer i veckan. Isobels text och verkstad var en ny härlig bekantskap vars blogg jag sett då och då men som jag mer aktivt ska besöka igen.

Vi gick vidare för en schnitzel, sauerkraut och förstås knödel på Moldau. Sent om sider kom K Mat & Politik vars mat jag älskar men politiska åsikter jag inte delar. Han kom ihåg min kommentar om boucheer, sedärja vad man kan bli ihågkommen för.

Allt mellan himmel och jord diskuterades men mest mat förstås. Gästbloggare och andra var med men jag har inte namnet på alla, uppdaterar gärna om jag glömt någon. Det är inte illa menat. Ett glas vin och lite halvdan sömn ger en lätt huvudvärk och dåligt minne. Tack alla för en trevlig kväll!

7 kommentarer:

Bengt sa...

Usch det här hade ju varit kul att vara med på. Har för fullt upp nu med kurser och allt möjligt så man får väl hoppas på en picnic i det gröna senare i vår....

hälsningar Bengt

Xtian sa...

Kinna, vår Kinna.

Alltid ett nöje att träffa dej. Hela Redaktionen njöt i fulla drag av ditt sällskap.

Ses snart igen!

Jessica sa...

instämmer härifrån att det hade varit kul att hänga på. maybe next time.

Lagers tabberas sa...

Fan, jo jag menar det, FAN! Jag missade.
Tåget gick och jag hade leverans på ett jobb och nästa tåg gick och jag hetsade för att bli färdig och så sprang jag till stationen vilket är emot mina principer bara för att se änden på tåget försvinna upp mot Helenelund. SHIT. Gick till spelbutiken och skulle lösa ut en lottovinst och halvvägs kom en människa som varit i Thailand och som ville prata och så gick nästa tåg. Föresten så var då min mördande hosta ännu värre än någonsin så i det ögonblicket i skräddarsydd kavaj dagen till ära beslutade jag mig för att bloggmötet får anstå till någon annan gång - men jag missade tydligen en hel del breda leenden och stora skratt.
Å andra sidan ska ju Du hem till oss och äta så det jämnar kanske ut sig?

Vinlusen sa...

Hej Kinna,
Det var som vanligt roligt att träffa dig! Dessutom blir jag alltid glad när du är inne på min blogg och kommenterar.

Vi ses innan jag reser till Kina.

/Vinlusen

Kinna sa...

Kul att ses allihop.

Lager, jag gjorde snabbt en pudel -då jag blev paff över att du tog mig så bokstavligt på orden. Lite neutralare mark kan vara en bra början. ;-)

http://tabberaset.blogspot.com/2007/01/china-market-hongkong-trading.html#comment-8913027649745522739

Christina W sa...

Så kul det lät....
Att träffa en massa andra med samma intresse för både mat och blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...