09 december, 2006

Det är ju cyberkock i helgen

...och jag hade helt glömt bort det. Sara, Veganvraket, som håller i tävlingen den här månaden påminde mig. Sara skriver att "de framlottade ingredienserna denna gång är:grönkål, äpple, apelsin samt mitt val, en valfri julkrydda, så att det blir lite jul över det hela." Vill du läsa mer kan du kika in här. Även om du inte har en blogg är du varmt välkommen att maila in dina alster till Sara och få dem publicerade hos henne.

Själv vet jag inte om jag hinner för Fredrik och jag ska göra korv. Sista dagen för inlämning av rökning av densamma är måndag morgon. Sen ska jag ge mig på att prova mammas egen leverpastej. Ingen barnvänlig sak vad jag minns från barndomen, men jag kan tänka mig att ljusår sedan dess förändrat både smaklökar och vad jag gillar för konsistens.

Vi har varit och handlat på oss ingredienser i Hötorgshallen och jag har låtit mig förföras på Cordon Bleue. Blev nästan köpgalen när jag såg alla underbara formar, penslar, Creuset grytor and you name it. Fick slå ner blicken och tränga mig snabbt fram till kassan innan jag plockade på mig för mycket fina köksprylar. Det jag skulle ha var små formar till min leverpastej och inget annat, men visst blev det en önskelista i huvudet.

4 kommentarer:

Gitto sa...

Haha, jag läste det hos Sara och glömde bort det lika snabbt. :) Nu har jag någonting roligt att fundera över i morgon förmiddag! Hoppas att du kan vara med, trots korvrökningen!

Kinna sa...

Ska bli spännande att se vad du hittar på Gitto.

Anonym sa...

Var kan man lämna in korvar för rökning i Stockholmstrakten?

Eva

Kinna sa...

Hej Eva, såg ditt mail först nu. Vi lämnar i Helenelund någonstans och det var sista dag idag före jul, men jag har hört av någon att det också går att lämna in någonstans i slakthusområdet, Johannelund. Vet tyvärr inte vem som sa det men ska försöka luska vidare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...